Nisan Favorileri

Merhabalar
Öncelikle herkese iyi haftasonları dilerim. Hep tanıtım yazıları olmasın istedim. Ben favorileri ve bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum. Youtube vloggerlarında da aynı şekilde izlemeyi çok seviyorum. Ürünlerden memnun kaldılar mı kalmadılar mı bilmek istiyorum. Bende alacaksam ona göre alışveriş yapıyorum. Bu ay en çok kullandıklarım şu şekilde:

İlk önce saç ürünlerinden başlamak istiyorum;
Gliss Saç Bakım Spreyi: Genellikle Gliss'in ürünlerinden çok memnunum. Neredeyse her gün saçımı yıkıyorum ve bu spreyi sıkıyorum. Gayet bereketli bir ürün. Çok memnunum. Etkisi olduğunuda düşünüyorum. Bittiği zaman tekrar alınabilir.
Avon Argan Yağlı Saç Serumu: Bundan çok çok çok çok memnunum. Saçı yumuşacık yapıyor ve parlaklık veriyor. Hiç sıkılmadan kullanacağım bir ürün. Gördüğünüz gibi dibinde çok az var. Tamamen bitsin yenisi alınacaktır.

 Yüz için kullandıklarım;
 Kayısı Çekirdeği Yağı: Bu yağı her gece yüzüme sürüyorum. Genellikle yüzde tüylenme yapar deniyor ama ben öyle bir etkisini görmedim. Bu yağdan çok memnunum nemlendirmesi, ertesi gün kalktığımda yüzümün yumuşak olması vs. herşeyi çok iyi. (Tabi herkesin cilt tipi farklı, siz de aynı tepkiyi yapmayabilir.) Bu da azalmaya başladı bitsin yenisi alınacaktır.
Ann Yvette Temizleme Sütü: İlk başta denediğimde gözümü bayağı yakmıştı. Meğerse çok fazla pamuğa sıkmışım. Sonradan tekrar denedim. Makyajı iyi çıkarıyor fakat göz makyajı hariç. Onu o kadar iyi temizlediğini düşünmüyorum. Benim yüzümün genel temizliği için yeterli bir ürün. Yapısı ne koyu ne de akışkan. Hiç bir sivilce falan da yapmadı. Memnunum ama biterse tekrar almam.

Şimdi ise kozmetiğe geldik.
Hepsinden teker teker bahsetmeyeceğim. Genel olarak bunlardan memnunum. Ama biterse tekrar alabileceğim 1 ürün var. O da garnier göz altı için roll-on . Bitsin kesinlikle tekrar tekrar alacağım....

Bunlarda kesinlikle favorim. Hepsini tekrar tekrar alabilirim :) Bıkmadan usanmadan kullanırım :)
Önceden blogta bahsetmiştim linklerini aşağıya koydum.

Rimmel London Extra Super Lash: Bu rimeli öylesine denemek için almıştım. Fiyatı da uygun olunca denemek istedim. Dolgulaştırıcı bir etkisi yok sadece uzatma etkisi var. Kirpikleri kısa veya düşük olanlara pek önereceğim bir rimel değil. Kipiklerimi yapıştırmıyor, uzatması iyi. Ama bitince tekrar almak istediğim bir ürün değil.
Flormar Dipliner: Bu eyelinera bayılıyorum. Bitsin sürekli alabileceğim bir ürün. Bununla çok iyi eyeliner çekebiliyorum. Akmıyor, bozulmuyor. Yanlış birşey yaptığımda kulak pamuk çubuğu ile hemen düzeltebiliyorum. Makyajımı silerken de rahatlıkla temizleniyor.

 Avon Colortrend Eyeshadow: Bu farı neredeyse her makyajım da kullandım. Özellikle sarı rengini göz pınarlarıma sürdüm. Harika duruyor. Kesinlikle tavsiye ederim alın bu farlardan :) Tıkk tıkk :)

 Bu ay ruj pek kullanmadım. Elim sürekli dudak kalemlerine gitti. Emily'nin dudak kalemleri ile ilgili yazı yazmıştım. Tıkk tıkkk :) 

Favori ojelerim ise bunlar. Yazısı blogta var. Tıkk tıkk :)

Umarım beğenmişsinizdir favoriler yazımı :)
Kendinize çok iyi bakın...
Kocaman öptüm :)

Yorumlar

  1. glisin şampuanlarından değil ama bu tarz krem ve serumlarından bende memnun kalmıştım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen :) zaten genellikle şampuan benim için pek önemli değil durulanmayan spreylerin veya serumların saçta etkisi olduğunu daha çok düşünüyorum. Yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  2. şekerciğim bir çok ürünümüz ortak :)) hihi :)
    bir gün buluşsak yaa sen de edirnede değil misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh ahh okuldan zaman kalsa ben nerelere gidicem bir bilsen :) Kısmetse olur inşallah :)

      Sil
  3. Gliss SCHWARZKOPH marka iyi elbette ama onun kalitesinde (yakın) L'OREAL ELSEVE marka PEMBE şişesi var (kolay Tarama) bende ondan çok memnunum bitince Gliss kullanablirim tabii cebimdeki paraya göre ;) yinede önerilerin için teşekkürler takibindeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende önerin için teşekkür ederim. Benimde daha birçok denemek istediğim ürünler var :) Özellikle pantene kırık saç uçları oanarıcı serumdu sanırım onu çok denemek istiyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar