Maybelline Jel Eyeliner

AŞK AŞK AŞK ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Bu eyeliner'a başka ne denebilir ki..... Bu ürünü hep denemek istemiştim bir türlü kısmet olmadı. Bende eyeliner'sız olmaz diyenlerdenim :) Bunu bugün aldım ve diğer eyelinerlarımı kenara koydum. Uzun bir süre kullanacağımı sanmıyorum :) Aklımda kahverengi ve lacivert renginde kaldı. Kesinlikle onları da alacağım. Anneler günü alışverişinde hemen hemen her blogta bu ürünü gördüm. Normalde birşey almayacaktım fakat  '' Hazır indirim varken ne duruyorsun, koş git al! '' dedim kendime :) İyi ki de demişim.
 

 Ürüne gelecek olursak;
-Yapısı jel, yumuşacık (Bir fırça darbesi ile eyeliner çizgimi çekebiliyorum.)
-Gerçekten yoğun bir renk veriyor.   
-24 saat kalıcılık diye bahsetmişler ama ben gözümde o kadar tutmadım. 5-6 saat kadar gözümde durdu ve renk solması, akma gibi bir sorun olmadı.
-Ürünün kaç gram olduğunu bulamadım, çok gibi durmuyor :)
-İçinden ayriyetten fırça da çıkıyor. Onunla henüz deneme yapmadım. Avon'un eyeliner fırçası ile uyguladım ve gayet iyi sonuç aldım.

Benimkinin rengi 01 İntense Black. Gördüğünüz gibi simsiyah içinde hiçbir parıltı, sim yok. Cam kavanozda oluşu da ayrı bir güzellik :) 

 Sürdüğünüz gibi sanki sabitleniyor. Gözüme sürdükten 5-6 saat sonra gözümden kolay çıktı. Fakat elime şimdi sürdükten sonra sileyim dedim, çıkaramadım sabitlendi kaldı :) Kaç kere yıkadım, sildim anca çıkarabildim.
Genel olarak çok beğendiğim bir ürün oldu. Kesinlikle diğer renklerini alacağım. Watsons'tan aldım. Turrkcell'lilere özel indirim vardı fakat ben Turkcell'li değilim o yüzden normal indiriminden yararlandım. 18,75 Tl 'ye aldım. Eyelinerdan vazgeçemeyenler ve eyeliner sevenler için kesinlikle kullanılması gerekilen bir ürün. 
Benim gibi çok seven var mı ??? 

Yorumlar

  1. pink diamonds var bende de kullanabildiğim yegane eyeliner diyebilirim çok başarılı..

    YanıtlaSil
  2. bende yeni aldım,henüz denemedim.ama genelde memnun kullananlar.bakalım,deneyip bende paylaşırım yorumlarımı.bloğunu takipteyim,bende beklerim:)))
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle memnun kalacaksın :) Benim elimden düşmüyor :)
      Hemen geliyorum bloğunaaa.... :)

      Sil
  3. 100. izleyicinimmmmmm =))) ugurlu gelirim umarım..anneler günü indiriminden bende 40 kere düşünerek aldım çok sey aldım bunu almayayım dedim ama 12 liraya düşünce eve geldikten sonra iyiki almışım dedim. bisüre açamıycam elimdeki eyelinerlar bitsinler diye:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oleyyy yaşasınnnn inşallah :))))) Bence de elindekileri bitirip aç kullanmaya başladın mı bırakacağını sanmıyorumm :)

      Sil
  4. bende çok severek kullanıyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ben oriflame aldım o da kesinlikle denenmeli

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar