Kullandığım Fırçalar ve Flormar Fondöten Fırçası

Aslında pek fırçam yok ama olanlar bana fazlasıyla yetiyor. Ve hepsinden de memnunum. Başka alsam bile meraktan alırım yani :) Ecotoolsun yüz fırçalarını merak ediyorum fakat ihtiyacım yokken neden alayım!!!
Fırçalarımı yeni yıkamışken hazır da vaktim varken bir yazı yazayım dedim :) 

Genel olarak hepsi bunlar. Birde öyle farların içinden pudraların içinden çıkan sünger ve aplikatörler var. Onlar sayılmaz fırçadano tarz şeyler kullanmıyorum.

Bunlar yüz fırçalarım. 
Soldan sağa; Avon allık fırçası, Avon pudra fırçası, Flormar fondöten fırçası, fondöten fırçası (markasını bilmiyorum küçük kozmetik dükkanından almıştım ben bunu kapatıcı olarak uyguluyorum ), Avon kabuki fırça
Bunlardan memnunum zaten avonun fırçalarını seviyorum.Kaç kere yıkadım ve kaç senedir bendeler kıl dökmesi falan yapmadı en fazla 1-2 kıl yapmıştır. Yalnız bu kabukiyi sevmiyorum, diğerleri yumuşacık bu biraz sert. Yüzüme pudra uygularken çiziyormuş gibi geliyor. Bu kapatıcı fırçada gayet güzel.Flormarı en son anlatacağımm :)
Bunlarda göz fırçalarım ve bir tane de dudak fırçası var. 
Soldan sağa; Ocean far fırçası arkasında sünger ucu var, bunu da markası falan yazmıyordu karıştırma fırçası olaak almıştım vee gayett güzel işini yapıyor, 3. olanında markası yok malesef bunları o kapatıcı fırçası ile aynı yerden almıştım, 4. olanda ocean eyeliner fırçası diğer tarafı da far fırçası, avon eyeliner fırçası, avon far fırçası, watsons dudak fırçası.
Aralarında en çok kullandıklarım tabi ki bunlar :) İkisini de bayılıyorum. Ocean ile jel eyeliner olmadığı için kaş doldurmada kullanıyorum. Avon ile de kirpik diplerime far sürüyorum veya far ile eyeliner çekiyorum. İkiside çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Şimdi bu ne diyeceksiniizzzzzzzzzzzzzzzz :) 
Flormarın fondöten uygulmasını ben pek başarılı bulmuyorum. Yüzünde çizgi çizgi iz bırakıyor.Ve fondöteni emiyor gibi geliyor bana. Kılları uzun ve geniş. Bende onu peçete ve bant yardımı ile yarısından başlayark peçete ile sardım ve bantladım. Genişken onu kısa, dar hale getirdim. 
 
Yaklaşık 2 haftadan beri bu şekilde kullanıyorum veeee inanılmaz rahat güzel uyguluyor. Peçeteyi de aşağı veya yukarı çekerek kıllarının boyutunu ayarlayabiliyorum. Arasıra yine çizgilenme yaptı fakat üstünden geçtin mi birşey kalmıyor. 

Burda şekli şemali biraz kaymışşş :) Yeni bıcı bıcı yapmıştı ablaları maruz görün onuuu :) Nemli olduğu için öyle çıkmış fotoğrafta :) 
Ben bunu bu şekilde yaptım okadar rahat uyguluyorum ki keşke daha önce yapsaymışım. Fondöten dışında allıkta çok iyi uyguluyor. 
Evettt benim kullandığım fırçalar bu kadardı. Şimdi aklımda flormarın gölgeleme fırçası ve ecotoolsun yüz fırçaları var. Onları almak istiyorummmm :)

Bir sonraki yazı da görüşmek üzere, kendinize çok çok iyi bakın :)
Muckkkkkkkkkkkkkkkk :*

Yorumlar

  1. merhabalarr,
    ocean eyeliner fırçasını çok beğendim :) nereden aldın acaba???

    YanıtlaSil
  2. kabuki flat top olmuyormu. fondaten uygulamasında siple yaparken kullanılıyor. pudra için pek kullanmıyorum ben.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar