Rimmel London Match Perfection Fondöten ve Rimmel London Lasting Finish Allık

Merhabalaarrr 
Günün ilk yazısı Rimmel London'dan olsun istedim. 
Bu iki ürünü watsons'ın bir ürün alana ikincisi %50 inidirim kampanyasından almıştım.Aslında diğer yazımda anlattım ama yine de daha açıklayıcı yazmak istedim.

  •  Fondöten ile başlayalım :

 Bu fondöten aslında biraz pembe alt tonlu gibi... Ama benim cildim pembe alt tonlu olmamasına rağmen benim cildimde kötü durmuyor daha doğrusu sırıtmıyor. Yapısı yoğun değil, akışkan bir yapısı var. Kokusu çok güzel, kokusuna bayılıyorum. Yüzde çok doğal duruyor. Kapatıcılığı orta derecede. Çok sorunlu bir cildiniz yoksa güzel bir fondöten. Benim cildim normal-karma yapıda. 3-4 haftadan beri kullanıyorum hiç bir sorun olmadı cildimde. Çok sevdim bu fondöteni denemenizi isterim :) Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 19.90 tl'di.

  • Long Lasting Finish Soft Colour Blush 080 Bronze :

 Çok güzel bir şeftali rengi... Zaten renklerini görür görmez elim direk buna gitti. 4 rengi olması lazım. Yüzde çok doğal duruyor. Kalıcılığı orta. Rengini hemen veriyor. Fiyatı 12.99 tl. Çok güzel bir allık denemenizi mutlaka mutlaka isterim :) Minicik çok şeker :))))


Bu yazıyı önceden yazmış planlamıştım ama istediğim saatte paylaşmadı anlamadım ya normalde öğle sıraları yayınlayacaktı her eyse :)
 Herkese mutlu mutlu günler  dilerim :)))))) 


Yorumlar

  1. Fondöteni ben de merak ediyorum ama önce evdekiler bitmeli :) Güle güle kullan *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminim sende çok güzel duracak bu fondöten zaten çok güzelsinnnn :) teşekkür ederim...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar