****8 Mart'ta Almak İstediklerim ****

 Merhabalarr :)
8 Mart yaklaşıyor az kaldı, bende alacaklarımı belirledim :) Yaşadığım şehirde gratis olmadığı için kendimi watsons ile sınırladım, gratis mağazası olsaydı hehalde batardım :) Çünkü the balm ve essence ürünlerini acayip merak ediyorum her neyse :) Benim alacaklarım bu kadar çok birşey yok aslında. Hepsi ihtiyacım olan şeyler. İnşallah watsons güzel bir indirim yaparrr (duy beni watsons!!! :))) )


Garnier 2'si 1 arada sivilce karşıtı roll-on: Bu roll-on'dan çoğu kişi memnun. Böyle bir ürüne ihtiyacım vardı bakalım nasıl deneyip görücem artık :)
Rimmel london apocalips: Bunlar watsonsa yeni geldi açıkcası merak ettiğim için birkaç rengine bakacağım :)
 Rimmel london stay matte pudra: Bundan da memnun olan çoğu kişi var. Pudram da bitmek üzere o yüzden denemek istiyorum.
Rimmel london match perfection allık: Bu allığı ne zamandan beri almak istiyorum bir türlü kısmet olmuyor. Kısmet 8 martaymış :) Rimmel london ürünlerinin çoğunu istiyormuşum yeni farkettim :)
Maybelline jel eyeliner: Eyeliner hastası biri olarak bunu almazsam tabiki olmazdı :)Hiç birşey almayım bunu alayım yeter :) Ya siyah yada kahve varsa kahverengini alacağım.
Maybelline rocket volume rimel: Bu rimelide merakımdan alıyorum, şuan ki kullandığım rimmel london'ın rimeli ondan da memnunum. Bakalım bu rimelden memnun kalacak mıyım?

Bunu söylemeden geçemeyeceğim. Watsons'ın indirimden almıştım. Hani şu bir alana ikincisi %50 indirim olan ... 
O zaman almıştım. Çok çok çok memnun kaldığım bir fondöten. Benim cildim normal-karma yapıda, ara ara değişiyor. Hiç bir sorun olmadı. Yapısı akışkan, yüzde dağılımı gayet güzel, yüzde duruşu çok güzel, kapatıcılığı orta, kokusu çok çok çok hoş olan bir fondöten . İndirimdeyken denemenizi isterim. Ben çok memnun kaldım.
Umarım yazımdan memnun kalmışsınızdır.
Herkese mutlu mutlu günler 
Kocaman öptüm  :)

 Peki indirimden siz neler alacaksınız?

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar