Saç Bakımım

Merhabalar :)
        Uzun bir aradan sonra yazı yazıyorum okullumdan vakit bulamıyorum kusura bakmayın ...
Hazır yazı girmişken faydalı bir yazı olsun istedim ve saç bakımımdan bahsetmek istiyorum.
Aslında pek kullandığım bir ürün yok ama yine de bahsetmek istiyorum.
*Resimler alıntıdır*

Bu şampuanı ne zamandan beri almak istiyordum.İnternette kısa bir araştırma yaptıktan sonra aldım ve kullanalı 2-3 hafta kadar oldu. Etkisini gerçekten gördüm saçlarımda uzama oldu.Kokusu çok güzel.
Fakat yıkadıktan sonra saçımı yumuşak değilde biraz sert bıraktı. Tabi sonra o sertliği gitti. Bazı kişilerde kepeklenme yaptı diye duydum bende daha öyle bir sorun olmadı inşallahta olmaz :)

Avonun argan yağlı saç serumu: Bu serum çok güzel. Saçım nemli iken avucuma 5-6 pompa kadar sıkıyorum ve diplerime gelmeyecek şekilde sürüyorum. Kokusu avonun diğer şampuanlarının kokularına benziyor. İtici bir kokusu yok. Saça yumuşaklık ve parlaklık sağlıyor. Serumu sürdükten sonraki saçtaki hissi çok güzel. Fiyatıda uygun olduğu için deneyin derim :)






Gliss Ultimate Repair Şampuanı ve Saç kremi: Aslında bioblası yani o tür şampuanları işe yaraması için sürekli kullanım lazım fakat ben haftada bir kaç kez bu şampuan ile saçlarımı yıkıyorum ve normal saç yıkamamda da saç kremini kullanıyorum. Ne işe yaradığını uzun uzun yazmayacağım sitesinde yeterince ayrıntlı bir şekilde anlatımı var. Şampuanın kokusu iğrenç, gerçekten çok kötü. Ama yıkadıktan sonra o kadar keskin kokusu yok. Bunu daha kullanalı 1 kaç kez oldu o yüzden kesin yorum yapamayacağım.
Saç kremi güzel, saçı yumuşacık yapıyor.


Çam Terebentin Esansı: Bu yağı çoğu kişi duymuştur. Duymayanlarınız varsa eğer anlatayım. Bu yağ saç bakım için kullanılıyor yani en azınan ben öyle kullanıyorum :) Kullandığım şampuanım içine şişenin kapağının yarısı kadar döküp çalkalıyorum. Bu yağın kokusuda vikisin kokusuna benziyor. Neyse saçı uzatma, gürleştirme ve dökülmeyi önleme özelliği var. Ve gerçekten saçı uzatıyor, dökülmeyi önlüyor. 

Tabiki saçınızı uzatmak istiyorsanız ilk baştan kırıklarınızı aldırmanız lazım ki saç iyi uzasın.
Ve beslenmenize dikkat etmeniz gerekli :)

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Çam terebentin yağını denemenizi tavsiye ederim , gerçekten çok güzel ...
Herkese mutlu mutlu haftasonları diliyorum :)
Hoşçakalıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) :) :)


Yorumlar

  1. cnm gliss kur bende kullandim ve nedense pek memnun kalmadim saclarim cok kuruttu ama ben gliss kurun kahverengi olan sampuanini aldim yani bu siyahin kahve renklileri olanda var.Ve suan memnun gibiyim

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben şampuanlarını değil de saç kremlerini çok seviyorum :) saçı hemen açıyor:) tabi herkeste etkisi değişiyor :) yorumun için teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar